top of page

Pride maand - spread the love met je lasermachine!

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022


Het is je misschien al opgevallen, in de maand juni zijn er overal regenboogvlaggen te zien. Dat komt omdat juni de internationale Pride-maand is. Een perfect moment om je solidariteit te laten zien en speciale thema-producten op de markt te brengen.

Wat is Pride?

Pride is meer dan alleen het grote LHBTQ+ feest met de canalparade in Amsterdam. Pride is het kunnen zijn wie je bent, laten zien hoe je je voelt en trots zijn op je ware ik. Iets wat voor heel veel mensen vanzelfsprekend is, maar juist voor deze groep van LGBTQ+ mensen vaak enorm lastig is. Wil jij, net als veel andere personen en bedrijven, deze mensen graag je solidariteit op de een of andere manier laten zien, lees dan verder :).

Laat je bezoekers zien dat iedereen welkom is


Laat je bezoekers zien dat iedereen bij jou welkom is. Of verkoop dit mooie bordje aan je klanten. Download het bestandje gerust. Het bordje wat je hier op de foto ziet is gemaakt van Berken-multiplex van 3 mm dik. Het regenboogje is geverfd in de klassieke pride-kleuren. Je kunt natuurlijk ook andere houtsoorten gebruiken en met verschillende afwerkingen experimenteren.


Maak toffe buttons met voornaamwoorden/pronouns

Hoe je aangesproken wilt worden mag je zelf weten. Je hebt het vast regelmatig zien staan op bijvoorbeeld Instagram. Mensen geven aan hoe ze aangesproken willen worden. Wil je met hij/hem (he/him) aangesproken worden, met zij/haar (she/her) of juist het neutrale die/hen (they/them). Met deze buttons kun je het laten zien. De buttons op de foto zijn gemaakt van zwart gecoat mdf; eiken A/A gefineerd mdf; wit gecoat mdf en berken multiplex. Download hier.


Maak leuke decoratieve bordjes en kaartjes met een liefdevolle boodschap

Ook als het allemaal nog een beetje een ver van je bed show is, kun je met dit bestandje subtiel je support tonen. Bijvoorbeeld met deze mooie uitgesneden Love is Love tekst van mdf gefineerd Eikenhout op een achtergrond van zwart gecoat mdf. Download hier.


Wat kun je nog meer doen als bedrijf

  • je kunt een deel van de opbrengst van de Pride-producten doneren aan een goed doel;

  • plaats een klein regenboogje op je website tijdens de Pride-maand (die van ons mag je gerust jatten ;)

  • stap, net als veel andere bedrijven, over op gender neutrale klant-communicatie. Wil je graag weten hoe je dit kan doen? In dit artikel staat hoe simpel het is.


Spread the love!


Saar (zij/haar)


149 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page