top of page

Over ons

 Dé persoonlijke groothandel voor
lasergraverend Nederland & België
 

Sinds 2019 struinen we al het internet af, op zoek naar mooi hout dat geschikt is voor de lasermachine. Dat viel niet mee. Vooral massief hout was voor ons niet goed vindbaar in de juiste dikte, voor een prijs die geen verlies opleverde. Maar ook mooi plaatmateriaal, zoals Walnoten, Eiken en Teak-plex of MDF was te duur voor ons in kleine hoeveelheden. Omdat we geen aanbieder konden vinden die alles wat we zochten in huis had, besloten we het zelf te doen. Vanuit onze passie voor mooi hout en lasersnijden is daarom Lasermachinehout.nl geboren. Graag delen we onze kennis én speciaal geselecteerde en ontwikkelde materialen met jou...

IMG_5060-scaled.webp
41fa13_242fe9f5239c4d8198de585d99f64fb9_mv2.webp

Wij vonden het enorm vervelend dat het zo lastig was om goede en betaalbare materialen te vinden. We vonden bijvoorbeeld prachtig gefineerd mdf of massief hout, maar dat konden we dan alleen inkopen in grote partijen. Voor een startende ondernemer is dat vaak geen optie. Maar ook als je bijvoorbeeld een lasermachine voor erbij hebt, is er vaak helemaal geen mogelijkheid om hele partijen hout op te slaan. 

We kwamen vanuit onze praktijkervaring tot de volgende hoogwaardige materialen:

  • gefineerd mdf en multiplex tot 6 mm dik (bijvoorbeeld om  hoogwaardige citymaps mee te maken van eikenhout, notenhout of teak)

  • delicaat fineer (bijvoorbeeld om prachtige delicate uitsnedes te maken, of telefoonhoesjes of zelfs houten sierraden)

  • massief hout van 2 en 4 mm dik (ons favoriete product voor de meest hoogwaardige werkstukken van verschillende houtsoorten waaronder teak, noten, zebra, ash etc.)

  • accessoires: een handige collectie van allerlei handigheidjes die we zijn tegengekomen tijdens het laseren (bijvoorbeeld lasertape om brandvlekjes te voorkomen, verschillende eco-verantwoorde beitsen etc)

Met het oog op de wereld die wij niet verder stuk willen maken, zijn we tot de volgende speerpunten gekomen:

  • Het hout dat we verkopen komt van verantwoorde, duurzame bronnen;

  • Wij verkopen geen acrylplaat. Plastic vergaat namelijk nooit meer;

  • Duurzaamheid gaat niet alleen over de producten die je koopt! Het gaat ook om hoe je omgaat met je producten! We delen graag goede tips en tricks om zo duurzaam mogelijk met je hout om te gaan. Volg ons op onze socials om op de hoogte te blijven

bottom of page